Opstarten websites

In deze 21ste eeuw is de website van uw bedrijf het belangrijkste communicatiemiddel . Uw klanten, leveranciers en/of consumenten willen op ieder moment van de dag en op diverse apparaten zo snel, gebruiksvriendelijk  en concreet mogelijk geïnformeerd worden over uw bedrijf. Zij willen weten voor wat uw bedrijf staat.

 

Door mijn ervaring  in E-marketing en E-commerce en mijn samenwerking met KMOSites ( onze websitebouwer) maken wij websites die voldoen aan de strenge eisen van deze tijd.
 
Om die redenen besteden wij veel aandacht en tijd aan de laatste technologische snufjes en zijn al onze websites 100% op maat gemaakt. Onze kennis en creatief vernuft laten ons toe om uw website in de door u gewenste huisstijl te verzorgen.
 
Vanzelfsprekend zijn al onze websites responsive.  Zij passen zich snel en automatisch aan de verschillende apparaten aan.
Wij bieden websites aan in verschillende prijscategorieën en dit naargelang uw eisen , behoeften en budget. Natuurlijk helpen wij u graag in het maken van de juiste keuze.
 
De dag van vandaag wordt een website niet enkel meer gebruikt als informatiebron maar ook als verkoopinstrument. Het wordt eveneens veel moeilijker om zichtbaar of gevonden te worden op het net. Hierdoor komen de website-eigenaren nu ook in contact met SEA en SEO. Om dit op te vangen stel ik verschillende opleiding ( e-marketing, AdWords, Google analytics) voor en dit tegen democratische prijzen.
 
Ziehier al de verschillende mogelijkheden van websites dewelke wij u aanbieden:  
 
Klik hier om aantal voorbeelden van onze websites te bekijken.
 
Voor meer informatie kan u steeds met ons contact opnemen. Wij zijn steeds tot uw dienst.