Recensies

Heel professioneel en straalt vertrouwen uit en geeft vertrouwen. Geen bla bla maar transparante samenwerking! Dus 100% een aanrader voor iedereen die succes wil hebben!
Door De Matrassen Gigant op 10/08/2020
Didier, hartelijk dank voor uw professionele aanpak ! Mijn Google Adwords campagnes werken nu optimaal dankzij uw deskundige ondersteuning ! Top !! Vincent alias VinFoli.
Door Vinfoli op 19/09/2019
Google Adwords? We kunnen niet meer zonder, maar hoe werkt dat nu precies? Al diverse 'partners' gehad die het voor ons beheerden, maar nooit echt een juiste klik gehad en ook niet het gevoel dat we goed bezig waren. Heb toen besloten om zelf de touwtjes in handen te nemen? Via Google terecht gekomen bij Didier en hij heeft mij, als leek zijnde, de basisprincipes van Adwords aangeleerd. Via een korte opleiding ben ik nu in staat zelf 'campagnes' aan te maken en deze begrijpen! Opvolging achteraf is ook perfect mogelijk bij hem, steeds op een correcte en eerlijke manier! Echt een aanrader!!
Door Bedrijfsklussen op 31/01/2019
Veel ondernemers kennen het belang van google voor hun bedrijf maar hebben geen tijd om er zich mee bezig te houden. Ik WAS 1 van die ondernemers maar ik wist dat ik hier snel iets aan moest doen. Via google bij Didier terecht gekomen en ik beklaag het mij zeker niet. De bezoekers aan onze website zijn op 4 maand verdubbeld en we krijgen eindelijk nuttige leads binnen via google. Investeren in het internet blijft iets ontastbaar en het valt moeilijk in te schatten hoeveel het je zal opbrengen op termijn. Met de hulp van Didier is mijn twijfel voltooid verleden tijd geworden. Uitstekende begeleiding en dito opvolging. Dikke aanrader!
Door New Immo Service op 18/01/2019
Didier is een ondernemer "pur sang" met meer dan 30 jaar ervaring! Zonder enige twijfel is Didier een specialist in het opzetten en/of optimaliseren van uw Google Advertising campagne(s)! Zijn kennis en interesse in dit nieuwe vakgebied werkt aanstekelijk en zorgt voor een meerwaarde voor elk bedrijf. KMOSites werkt reeds jaren professioneel samen met Dimi als exclusieve partner voor het opzetten en/of optimaliseren van Google Advertising campagne(s) voor haar klanten. We kunnen een samenwerking met Didier dan ook ten zeerste aanraden omwille van de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding van de aangeboden diensten. Didier biedt u niet enkel (een) perfect uitgewerkte Google Advertising campagne(s) maar ook gepersonaliseerde opleiding(en) om de opgemaakte campagne(s) zelf op te volgen. Bij het opmaken van de campagne(s) geeft Didier u bovendien een onafhankelijk zicht op uw bedrijf en de algemene marktevoluties en laat u op deze manier nadenken over de toekomst van uw bedrijf. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Didier!
Door KMOSites op 07/01/2019
Dimi is een ervaren persoon dat alles heel mooi en fijn uitlegt. De lessen zijn super goed en zo kan je zelf alles doen. Nu na paar maanden testen heb ik geen tijd meer en heb alles aan dimi overgelaten. Je kan er in vertrouwen dat je google account super word beheerd en word bij gehouden ,waar je niets teveel voor betaald!! Ik heb vroeger met ander firma gewerkt en koste mij 2 maal zoveel en had nog niet eens de helft van de klanten dat ik nu heb via google adwords. Dimi doe zo verder ik raad hem aan voor iedereen dat met adwords wil starten en geen zin heeft om honderde euros teveel uit tegeven.
Door Eunicea hzirdesign op 28/11/2018
Net een Google Ads 1 op 1 opleiding achter de rug met Didier. Helemaal wat ik er hoopte van te mogen verwachten: to the point, duidelijk en volledig afgestemd op wat ik nu nodig heb om Google Ads op te starten, te analyseren en bij te sturen. Jammer dat ik deze opleiding niet eerder boekte want de waardevolle tips & tricks hadden me al veel tijd kunnen besparen. Bovendien had ik hiermee mijn website net iets beter kunnen opbouwen. Daarom wil ik hier graag ook een waardevolle tip meegeven: aarzel niet om beroep te doen op Didier zijn expertise vóór het opstarten van een webshop. De investering meer dan waard!
Door Anne Van Roey op 30/10/2018
Didier heeft onze marketeer enorm goed bijgestaan waardoor dit nu zijn vruchten afwerpt in de zin van meer leads maar vooral, veel kwalitatiever en beter gericht. Een heel professionele aanpak in combinatie met een goede begeleiding waardoor onze marketeer nu zelfstandig alles kan beheren. Didier is ook altijd paraat als er iets is (ook buiten de opleiding) en zal jou nooit in de kou laten staan waardoor er sprake is van een goede relatie tussen de leerling en de leraar die zelfs lang na de cursus blijft. Je merkt ook dat Didier over meer dan genoeg ervaring beschikt waardoor hij ook goede contacten heeft die sommige processen opmerkelijk kunnen vergemakkelijken. Een echte aanrader dus.
Door Info BR-Performance op 30/10/2018
Ontzettend veel bijgeleerd op korte tijd! Didier komt op locatie en geeft je een bedrijfsgerichte opleiding die je in staat stelt om je eigen Adwords campagnes op te zetten en te optimaliseren
Door Joanne Cols op 30/10/2018
Vlotte begeleiding en opvolging bij de opstart van adwords compagnes. Zeer tevreden!
Door Purdey van ruyskensvelde op 30/10/2018