Opleidingen en/of beheren van Google Ads voor websites en webshops

Je hebt een website en/of een webshop en je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen met je Google Ads account. Liefst iemand die al een jarenlange ervaring heeft en die u persoonlijk kan begeleiden met uw Google Ads, Google Display of Google Shopping voor uw website en/of webshop. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kan kiezen tussen verschillende mogelijkheden en dit naargelang uw kennis van Google Ads:

 

U helpen bij het opstarten van jouw Google Ads account voor jouw website en/of webshop.

Hoe?

Ik geef jou een opleiding van Google Ads, Google Display en/of Google Shopping. De opleiding wordt 1 op 1 gegeven en gaat door in jouw bedrijf (over gans België). Je krijgt een uitleg van hoe google Ads werkt en wat het juist inhoud.  Tijdens de opleiding starten wij jouw Google Ads account op, maken we verschillende campagnes, advertentiegroepen, advertenties, enz..  We bekijken samen wat voor jou de beste keywords (zoekwoorden) zijn.  Belangrijk is dat je dankzij mijn jarenlange ervaring tal van tips en weetjes krijgt die niet te vinden zijn in de literatuur. Na deze opleiding ben je in staat om je eigen Google Ads campagnes voor je website en/of webshop te beheren. En heb je de eerste weken na uw opleidingen nog een aantal vragen dan zal ik deze met veel plezier gratis beantwoorden.

Duur van de opleiding: 

Ik werk altijd in lespakketten van 4 uur. Voor iemand die nog nooit met Google Ads heeft gewerkt, dien je ongeveer 12 uren te voorzien. Als je reeds kennis hebt van Google Ads zal je met 8 uren toekomen. Maar uiteindelijk beslis je zelf hoeveel uren je wilt volgen

Wat kost een opleiding Google Ads?

Ik vraag € 450 (excl. B.T.W.) per lessenpakket van 4 uur. De verplaatsing (over gans België) is inbegrepen in de prijs. Voor 3 à 4 personen vraag ik € 585 (excl. B.T.W.). Meer informatie over opleidingen en tarieven kan je vinden onder tarieven

Neem vrijblijvend contact.

 

U helpen bij het verfijnen van jouw bestaande Google Ads account voor jouw website en/of webshop.

Je hebt momenteel een Google Ads account lopen voor jouw website en/of webshop maar je voelt dat de campagnes niet maximaal renderen, dat je kennis onvoldoende is of dat je het momenteel laat uitvoeren door derden en hiermee niet gelukkig bent. Met andere woorden je wilt jouw Google Ads account optimaliseren, zelf in handen nemen of laten controleren.

Hoe?

Ik doe samen met jou een analyse van jouw Google Ads account. Samen  passen we uw campagnes  aan, verbeteren we zaken waar het nodig is en voegen we eventueel campagnes, advertenties, keywords e.a. aan toe. De nadruk bij deze opleiding ligt op verschillende punten. Ten eerste doen we alles samen. Dit heeft als voordeel dat terwijl ik de uitleg geef, je op hetzelfde moment de nodige aanpassingen zelf doet. Ten tweede is de opleiding 100% in functie van uw bedrijf. Vermits de opleiding 1 op 1 is, kan je heel specifieke vragen stellen die betrekking hebben op uw bedrijf. En tenslotte krijg je door mijn jarenlange ervaring tal van tips en weetjes.

Duur van opleiding?

Ik werk steeds in lespakketten van 4 uren. Heb je een normale Google Ads account dan zal 4 uren voldoende zijn. Indien het een uitgebreide account is, dan zal waarschijnlijk 8 uren nodig zijn. Het hangt ook af van je algemene kennis van Google Ads. Natuurlijk ben je vrij om na 4 uren te beslissen of je al dan niet meer opleiding nodig hebt.

Wat kost een opleiding Google Ads?

Ik vraag € 450 (excl. B.T.W.) per lessenpakket van 4 uur. De verplaatsing (over gans België) is inbegrepen in de prijs. Voor 3 à 4 personen vraag ik € 585 (excl. B.T.W.) Meer informatie betreffende de verschillende opleidingen en prijzen vind je onder tarieven

Neem vrijblijvend contact.

 

Het beheren van jouw Google Ads Account voor jouw website en/of webshop

Je hebt onvoldoende tijd of je wilt bewust jouw Google Ads account van uw website uit besteden. Geen probleem, dit is perfect mogelijk

Hoe?

Mijn diensten zijn 2-ledig. Ten eerste heb je het opstarten en opmaken van jouw Google Ads Campagnes. Dit gebeurt steeds in overleg met de klant. Eénmaal de campagne af is en online staat beheer ik jouw campagne en geef ik periodiek een analyse. Je kan zelf bepalen of je voor een maandelijkse, tweemaandelijkse (of andere periode) kiest.  De analyse is grondig, met het nodige cijfermateriaal (met Excel tabellen),opmerkingen en conclusies. Eveneens maak ik in mijn analyse gebruik van google analytics. Want in mijn ogen is een analyse van enkel de Google Ads campagnes onvoldoende om de juiste conclusies te nemen. Ik probeer ook zoveel mogelijk de klant te betrekken bij de resultaten van de analyse. Want aan de hand van die resultaten kan u als klant de juiste beslissingen nemen. Belangrijk om weten is dat u steeds toegang hebt tot jouw eigen Google Ads account. Dit lijkt evident maar mijn ervaring heeft mij geleerd dat veel bedrijven dit niet toelaten. Wat een schande! Waar ik ook radicaal tegen ben, zijn contracten van één of meerdere jaren. Bij mij kan je op gelijk welk moment de samenwerking stopzetten.

Wat kost dit?

Vermits de prijs voor het opmaken en opstarten van Google Ads campagnes sterk afhankelijk is van de belangrijkheid van de campagnes, is het voor mij onmogelijk om een vaste prijs te hanteren. Na overleg met de klant maak ik een offerte op voor de desbetreffende campagnes. Natuurlijk is het overleg gratis. Neem gratis contact op.

Het maandelijks beheer en een maandelijkse analyse van uw campagne kost € 325/maand (excl. B.T.W.).

Het maandelijks beheer en analyse van uw campagne + overleg bij u ter plekke kost € 495/maand (excl. B.T.W.).

Meer informatie over tarieven en opleidingen kan je vinden onder tarieven