AdWords freelancer, SEO freelancer, freelance E-commerce manager

Door mijn jarenlange ervaring als freelance e-commerce manager kan ik u op een doeltreffende manier begeleiden in de boeiende wereld die  "e-commerce" is.

 

Freelancer Google Ads en Google Display 

Als Google Ads en Google Display freelancer (SEA freelancer) geef ik opleidingen en cursussen, op maat van de klant, over Google Ads, Google Display en Google Shopping. Eveneens help ik bedrijven bij het opstarten van een nieuw Google Ads Account alsook begeleid ik bedrijven met hun bestaande Goolge Ads campagne(s), Google Display en Google Shopping. De begeleiding kan bestaan uit een opfris cursus, een analyse van de bestaande campagne(s) of het op punt zetten van de verschillende campagnes. Indien gewenst beheer ik volledig jouw Google Ads Account. Een klein of een groot Google Ads Account, het maakt mij niet uit. Het belangrijkste is dat jouw Google Ads account, Google Dispaly en/of Google Shopping campagne perfect zijn. Meer informatie vind je onder AdWords voor Websites en webshops. U krijgt meer informatie over de prijzen onder de rubriek tarieven.

 

Freelancer SEO

Als SEO freelancer help ik bedrijven om kwalitatieve verbeteringen aan hun website of webshop aan te brengen ten einde een blijvende positieve invloed te hebben op uw positie in de zoekmachine.

 

Freelancer E-Commerce en E-Marketing

Als freelance e-commerce manager help, begeleid en analyseer ik startende en bestaande webshops en websites. Dit kan over juridische, commerciële en logistieke onderwerpen gaan. Meer informatie vind je onder "e-commerce-pakketten".

 

Wenst u meer informatie dan kan u steeds met mij contact opnemen of een gratis afspraak krijgen.