Begeleiden van webshops

U bent eigenaar van een webshop maar ....
 
Als eigenaar van een webshop ben je veelal dag en nacht bezig met het reilen en zeilen van uw webshop. Je hebt spijtig genoeg geen of onvoldoende tijd om een aantal zaken dieper te analyseren of te bekijken. U bent op een punt gekomen dat u niet meer alles kan doen of dat je niet alles kan weten. Soms heb je niet de kennis of weet je niet naar wie u je moet richten. Geen nood, Ik help u graag verder.
 
Zijn uw verkopen naar verwachting? Wil je een adwords-campagne opstarten? Stelt u zich vragen over uw adwords-campagne? Is uw webshop gebruiksvriendelijk? Heb je een keuringsmerk nodig? Ben je juridisch in orde?
 
Wil je in het buitenland verkopen? In welk land? Hoe vertalen?
 
Je bent eigenaar van een winkel en van een webshop. Je zou graag die 2 verkoopskanalen beter op elkaar afstemmen. Maar hoe?
 
Heb je al gedacht om samen te werken met de marketplaces? Waarom wel of niet samenwerken met de "Bol.coms" van deze wereld? 
 
Je wordt dagelijks geconfronteerd met tal van vragen en uitdagingen. Helaas heb je niet altijd een duidelijk antwoord op al uw vragen of heb je het te druk om alles uit te zoeken. Soms heb je behoefte aan een luisterend of kritisch oor om je ideeën of projecten af te toetsen.
 
 
Samen bekijken wij uw verwachtingspatronen en gaan wij uw doelstellingen na, om daarna samen een actieplan op te stellen. Deze diensten bied ik u aan in mijn "webshop pro-pakket" en dit met een deskundig advies tegen een betaalbare prijs. Mijn glimlach krijg je er gratis bij.
 
Wij bespreken dit alles bij u ter plaatse, zonder dat u verplaatsingskosten dient te betalen.
 
U wilt beginnen met een AdWords campagne maar u hebt weinig of geen kennis over dit onderwerp. U bent bereid om een opleiding te volgen maar ofwel is het te duur, duurt het te lang of moet je je te ver verplaatsen en moet je er bovenop al die vervevelende files bijnemen. En dan nog een parking vinden !!!!! Vermits ik mij in het verleden zelf in deze situatie heb bevonden heb ik voor jullie een speciale opleiding geregeld. Ik kom bij jullie, ik werk met pakketjes van 4u en omdat ik alleen werk kan ik dit alles doen tegen een zeer democratische prijs. Mooi toch? Ik heb verschillende mogelijkheden. Deze kan je terugvinden onder "opleidingen AdWords".
 
Voor webshops die reeds een AdWords campagne hebben lopen maar die zich toch vragen stellen over de resultaten ervan of over de doeltreffendheid van hun campagne, kan ik hen het volgende aanbieden: een analyse van uw campagne. Ik doe dan een analyse van uw campagne om vervolgens bij u en samen met u de nodige aanpassingen aan te brengen.
 
Voor AdWords tips kan u steeds "mijn SEA tips" raadplegen.