Een Webshop Beginnen

Heb je plannen om een webshop te starten?

 

Wil je een webshop of webwinkel maken of opstarten? En wat is de ideale webshop of webwinkel voor u?

 

Heb je tal van vragen waarop je geen antwoorden weet? Ben je nog aan twijfelen tussen: een goede website maken of met een webshop starten. Je weet al zeker dat je een webshop wil beginnen, maar je weet niet hoe. Je bent op zoek naar een ideale webshop die beantwoord aan al uw verwachtingen en doelstellingen? Hoe moet je die kiezen? Je bent op zoek naar een betrouwbere en betaalbare webshop bouwer. Wat voor assortiment wil je aanbieden. Kort of lang? Voorraad of geen voorraad? Voor al deze vragen en andere kan je steeds bij mij terecht.

 

Je hebt vragen i.v.m. de juridische, logistieke en commerciële aspecten van een webshop? Ik geef u hierover graag informatie en raad. 

 

Je bent eigenaar van een fysieke winkel en je wilt je toekomstige webshop integreren met je winkel. Dit is een flinke uitdaging maar maak je geen zorgen, hiervoor kan ik u ook helpen.

 

Een recente studie heeft bewezen dat 75% van de webshops in België wettelijk niet in orde is. Dit is zeer veel en dit wil zeggen dat er nog veel werk aan de winkel is. Dus doe niet zoals de andere 75% maar bereidt u goed voor. Uit mijn ervaring blijkt trouwens dat veel starters het belang onderschatten van een goede voorbereiding. Nochtans kan een goede voorbereiding u veel ellende en geld besparen. Samen bekijken wij uw verwachtingen en uw doelstellingen om daarna gezamelijk een startersplan op te stellen.
 
 
Ik bied u een "starters-en informatiepakket" aan met een deskundig advies tegen betaalbare prijs. Mijn glimlach krijgt u er gratis bij. Ik kom hiervoor ter plaatse om alles met u te bespreken. Er worden geen verplaatsingskosten aangerekend.
 
 
U kan alvast beginnen met "mijn tips voor een succesvolle webshop" te lezen. Dit kan voor u in de toekomst als leidraad dienen  voor het opstarten van uw webshop of het kan u overtuigen om met mij contact op te nemen.

 

Belangrijk:

  • Voor het bouwen van een webshop werken wij samen met onze betrouwbare partner KMOSites. Indien u achteraf beslist om uw webshop door KMOSites te laten maken, krijg je 50% van het "starters- en informatiepakket" terugbetaald.