AdWords freelancer, SEO freelancer, freelance E-commerce manager

Door mijn jarenlange ervaring als freelance e-commerce manager kan ik u op een doeltreffende manier begeleiden in de boeiende wereld die  "e-commerce" is.

 

Als AdWords freelancer (SEA freelancer) geef ik opleidingen en cursussen, op maat van de klant, over Google AdWords. Eveneens help ik de bedrijven bij het opstarten van een nieuw AdWords campagne alsook begeleid ik bedrijven met hun bestaande AdWords campagne(s). De begeleiding kan bestaan uit een opfris cursus, een analyse van de bestaande campagne of het op punt zetten van de campagne. Indien gewenst beheer ik volledig uw AdWords campagne. Een klein of een groot AdWords campagne, het maakt mij niet uit. Het belangrijkste is dat uw AdWords campagne perfect is. Meer informatie vind je onder AdWords voor Websites en webshops. U krijgt meer informatie over de prijzen onder de rubriek tarieven.

 

Als SEO freelancer help ik bedrijven om kwalitatieve verbeteringen aan hun website of webshop aan te brengen ten einde een blijvende positieve invloed te hebben op uw positie in de zoekmachine.

 

Als freelance e-commerce manager help, begeleid en analyseer ik startende en bestaande webshops en websites. Dit kan over juridische, commerciële en logistieke onderwerpen gaan. Meer informatie vind je onder "e-commerce-pakketten".

 

Wenst u meer informatie dan kan u steeds met mij contact opnemen of een gratis afspraak krijgen.