Opleidingen en/of beheren van Google Adwords voor websites en webshops

U hebt een website of een webshop en u bent op zoek naar iemand die u kan helpen met je Google AdWords campagne. Liefst iemand die al een jarenlange ervaring heeft en die u persoonlijk kan begeleiden met uw AdWords voor uw website. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Je kan kiezen tussen verschillende mogelijkheden en dit naargelang uw kennis van Google AdWords:

 

U helpen bij het opstarten van uw AdWords campagne voor uw website of uw webshop.

Hoe?

Ik geef u een opleiding van Google Adwords . De opleiding wordt 1 op 1 gegeven en gaat door in uw bedrijf ( over gans België). U krijgt een uitleg van hoe google AdWords werkt en wat het juist inhoud.  Tijdens de opleiding starten wij uw AdWords op, maken we verschillende campagnes, advertentiegroepen en advertenties.  We bekijken samen wat voor u de beste keywords ( zoekwoorden) zijn.  Belangrijk is dat je dankzij mijn jarenlange ervaring tal van tips en weetjes krijgt die niet te vinden zijn in de literatuur. Na deze opleiding ben je in staat om je eigen AdWords campagne voor je website te beheren.  En heb je de eerste weken na uw opleidingen nog een aantal vragen dan zal ik deze met veel plezier gratis beantwoorden.

Duur van de opleiding?: 

Ik werk altijd in lespakketten van 4 uur. Voor iemand die nog nooit met AdWords heeft gewerkt, dien je 12 uren te voorzien. Als je reeds kennis hebt van AdWords zal je met 8 uren toekomen. Maar uiteindelijk belis je zelf hoeveel uren je wilt volgen

Wat kost dit?

Ik vraag € 325 (excl. B.T.W.) per lessenpakket van 4 uur. De verplaatsing (over gans België) is inbegrepen in de prijs. Voor 3 à 4 personen vraag ik € 395 (excl B.T.W.)

Neem vrijblijvend contact.

 

U helpen bij het verfijnen van uw bestaande AdWords campagne voor uw website of uw webshop.

Je hebt momenteel een AdWords campagne lopen voor je website maar je voelt dat de campagne niet maximaal rendeert , dat je kennis onvoldoende is. Met andere woorden je wilt je AdWords campagne optimaliseren .

Hoe?

Ik doe samen met u een analyse van je AdWords campagne . Samen  passen we uw campagne  aan, verbeteren we zaken waar het nodig is en voegen we eventueel campagnes, advertenties, keywords e.a. aan toe. De nadruk bij deze opleiding ligt op verschillende punten. Ten eerste doen we alles samen. Dit heeft als voordeel dat terwijl ik de uitleg geef, je op hetzelfde moment de nodige aanpassingen zelf doet. Ten tweede is de opleiding 100% in functie van uw campagne. Vermits de opleiding 1 op 1 is, kan je heel specifieke vragen stellen die betrekking hebben op uw bedrijf. En tenslotte krijg je door mijn jarenlange ervaring tal van tips en weetjes.

Duur van opleiding?

Ik werk steeds in lespakketten van 4 uren. Heb je een normale AdWords campagne dan zal 4 uren voldoende zijn. Indien het een uitgebreide campagne is, dan zal waarschijnlijk 8 uren nodig zijn. Het hangt ook af van je algemene kennis van google AdWords. Natuurlijk ben je vrij om na 4 uren te beslissen of je al dan niet meer opleiding nodig hebt.

Wat kost dit?

Ik vraag € 325 (excl. B.T.W.) per lessenpakket van 4 uur. De verplaatsing (over gans België) is inbegrepen in de prijs. Voor 3 à 4 personen vraag ik € 395 (excl B.T.W.)

Neem vrijblijvend contact.

 

Het beheren van uw AdWords campagne voor uw website of uw webshop

Je hebt onvoldoende tijd of je wilt bewust je AdWords campagne van uw website  uit besteden. Geen probleem, dit is perfect mogelijk

Hoe?

Mijn diensten bestaan uit 2 delen. Ten eerste heb je het opstarten en opmaken van uw AdWords campagne. Dit gebeurt steeds in overleg met de klant. Eénmaal de campagne af is en online staat beheer ik uw campagne en geef ik periodiek een analyse van de AdWords campagne. U kan zelf bepalen of u voor een maandelijkse, tweemaandelijkse (of andere periode) kiest.  De analyse is grondig, met het nodige cijfermateriaal (met excel tabellen),opmerkingen en conclusies. Eveneens maak ik in mijn analyse gebruik van google analytics. Want in mijn ogen is een analyse van enkel de AdWords campagne onvoldoende om de juiste conclusies te nemen. Ik probeer ook zoveel mogelijk de klant te betrekken bij de resultaten van de analyse. Want aan de hand van die resultaten kan u als klant de juiste beslissingen nemen. Belangrijk om weten is dat u steeds toegang hebt tot uw eigen AdWords campagne. Dit lijkt evident maar mijn ervaring heeft mij geleerd dat veel bedrijven dit niet toelaten. Wat een schande !

Wat kost dit?

Vermits de prijs voor het opmaken en opstarten van een campagne sterk afhankelijk is van de belangrijkheid van de campagne, is het voor mij onmogelijk om een vaste prijs te hanteren. Na overleg met de klant maak ik een offerte op voor de desbetreffende campagne. Natuurlijk is het overleg gratis. Neem gratis contact op.

Het maandelijks beheer en een maandelijkse analyse van uw campagne kost € 225/maand (excl. B.T.W.).

Het maandelijks beheer en analyse van uw campagne + overleg bij u ter plekke kost € 295/maand (excl.B.T.W.).